Scantruck klar med fast base ved Femern

Scantruck A/S - med hovedsæde i Skive - åbner nu fast base ved Femern i forbindelse med byggeriet af Femern-forbindelsen til Tyskland.

8. juni 2021, 03.50

Femern-forbindelsen, der skal koble Lolland sammen med Nordtyskland, er undervejs og forventes af vare cirka 8,5 år. Foto: Femern A/S

ANLÆG Scantruck vil under hele byggeriet have værksted, reservedelslager og servicemontører tæt ved byggeriet.

En 18 kilometer lang sænketunnel bygget af gigantiske betonelementer skal koble Lolland sammen med Nordtyskland, og i den forbindelse er Rødby forvandlet til en kæmpe byggeplads med et væld af aktiviteter.

Læs også
Scantruck ansætter fynbo som data-ekspert
+Abonnement

Der skal graves, læsses, flyttes og sorteres jord, sten, sand og grus i store mængder, og derfor er en lang række firmaer og endnu flere entreprenørmaskiner i fuld gang på projektet, der forventes at vare mellem otte og ni år.

Aktuelt er forarbejdet på den store skurby, der skal huse de 2600 mand, som skal arbejde på og have tilknytning til projektet, i gang.

- Vi ønsker at være tæt på vores kunder, så vi kan servicere dem hurtigt og effektivt. Med alle de aktiviteter, der sker allerede på Femern-byggeriet, og som vil fortsætte de næste mange år, giver det mening, at vi har en fast base i nærheden, og den er vi nu i gang med at etablere, siger Steen Kjær, servicechef i Scantruck A/S.

Læs også
Corona-ramte havde ingen symptomer: Virksomhed fandt flere smittede efter massetest

Allerede i løbet af denne måned vil den nye Scantruck-base i umiddelbar forbindelse med byggeriet være en realitet. Den vil indeholde et værksted med tilhørende reservedelslager, så de mest gængse reservedele til Scantrucks entrerpenørmaskiner, kraner, lifte og trucks er tilgængelige ved byggeriet.

Scantrucks lokale søsterselskab N.C. Nielsen A/S vil ligeledes være repræsenteret og tilbyde sin assistance til såkaldte »Heavy Handling-maskiner«.

Læs også
Ny analyse: Disse lokale firmaer tjente mest i 2019

Indlæser debat...