Gå til hovedindhold
Debat

BFFA

04-06-2019 KL. 10:44
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Jeg ved godt, at det er meget sent og også for sent, men vi er nogle stykker, der her i weekenden har lavet et nyt parti - BFFA.

Vores program er som følger:

1. flere ansatte i dagplejen, vuggestuer, skoler og undervisningsinstitutioner, genoptræningscentre, sundhedssektoren og ældreomsorgen.

2. Nedlæggelse af alle forurenende virksomheder. Alle afskedigede i denne sammenhæng overflyttes til punkt 1.

3. Lukning af alle landbrug (herunder slagtning af alle dyr). Alle marker beplantes med skov. Landmændene uddannes til skovløbere og skovfogeder.

4. Konklusion: alle miljøkrav og klimaforbedrende tiltage er opfyldt cirka 100 procent, og vi danskere vil blive berømt i hele verden.

5. På grund af det sene tidspunkt for etablering af vores BFFA har vi desværre ikke kunnet nå at se på de økonomiske forhold i forhold til vore ovenstående punkter. Men som vi siger i vores motto: Det går nok.

PS: BFFA står for Bedre Forhold For Alle.

God valgdag.

H.C. Damm-Jakobsen,

Pilevænget 12,

7850 Stoholm

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland