Gå til hovedindhold
Lokalt

Bilister kører ikke efter forholdene: Viborgvej i Højslev er igen spærret i dagtimerne

19-10-2018 KL. 07:13
Empty

Billedet her viser ikke det nuværende vejarbejde, som spærrer Viborgvej i Højslev i dagtimerne. Arkivfoto: Casper Jacobsen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det var kortvarigt, at vejen fra Dommerby gennem Højslev til Nr. Søby var åben på hele strækningen.

I hvert fald har Skive Kommune valgt at spærre for gennemkørsel i dagtimerne i tidsrummet klokken 7-16 på strækningen fra Dommerby til Dagli’Brugsen i Højslev frem til midten af november.

Spærringen skyldes ifølge Finnur Petersen, som er bygningskonstruktør ved Skive Kommune, udskiftning af bærelaget i vejkassen, etablering af kantsten, asfaltbelægning på kørebane mv.

- Vejen var åben, fordi kloakarbejdet på Viborgvej gennem Højslev er afsluttet for 2018 og først vil starte igen til foråret. Men bilisterne kører ikke efter forholdene, og vi har besluttet at spærre for strækningen i dagtimerne, så vi kan få ro til arbejdet, siger Finnur Petersen.

Frem til midten af november vil strækningen fra Dagli´Brugsen mod Dommerby være åben for trafik i hverdagene fra klokken 16 til 7 og i weekenderne.

Ifølge Finnur Petersen er der lagt asfalt på kørebanen på strækningen fra Østerrisvej/Søbyvej til Viborgvej 242, og det sidste belægningsarbejde på fortov og cykelsti forventes afsluttet inden 1. november 2018.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland