Erhverv

Bjerre og Halborg sælger Hotel Skivehus til markante erhvervsfolk

Alle tre hoteller i Skive får samme ejere.

Ejerne af Hotel Strandtangen, Kaj Ove Madsen og Bertel Gantriis, købte sidste år Motel Skive på Skyttevej i Skive.

Nu laver de et hotel-hattrick - den 1. maj overtager de det tredje hotel i Skive, Hotel Skivehus.

De køber Hotel Skivehus af Knud Bjerre, Mogens Halborg Jensen og Leif Jensen, der købte hotellet for godt seks år siden.

Når Kaj Ove Madsens og Bertel Gantriis’ investeringsselskab overtager, vil Hotel Skivehus være totalrenoveret, og palæbygningen i tilknytning til hotellet være klar til hotel-brug.

- Vi blev kontaktet og fik et godt tilbud, fortæller Knud Bjerre.

De tre nuværende ejere satte en pris, og den betaler Kaj Ove Madsen og Bertel Gantriis uden nedslag.

- Vi havde på hotellet et godt år sidste år på trods af coronaen med en vækst i overskuddet på 10 procent. Men nu har vi haft det i snart syv år - nu vil vi gerne videre, fortæller Knud Bjerre.

De tre nuværende ejere skal inden 1. maj have totalrenoveret de sidste 15 hotelværelser i hovedbygningen, så de ligesom hotellets øvrige værelser får nye badeværelser, nye senge og gulve samt nye overflader på vægge og lofter, nye gulvbelægninger samt helt nyt inventar fra Montana. Hertil kommer altså udvidelsen med værelser og morgenmadsrestaurant i palæbygningen.

Hotel Skivehus vil ved overtagelsen 1. maj fremstå som et gennemrenoveret hotel med 55 topmoderne værelser og mødefaciliteter.

- De knap syv år med Hotel Skivehus har for os været en utrolig spændende periode, hvor hotellet er gået fra at være en grim ælling til en smuk svane. Vi er stolte over den forskønnelse, der er sket og over at kunne overlevere et topmoderne og veldrevet hotel til de nye ejere. Vi er sikre på, at den synergi, de nye ejere nu vil få ved at eje både Hotel Strandtangen, Motel Skive og nu også Hotel Skivehus, vil sikre en sund hoteldrift i Skive i mange år frem, siger Knud Bjerre.

Præcisering: I den første net-udgave af denne artikel stod der ved en fejl “Bjerre og Mogensen” i stedet for Mogens Halborg. Vi beklager fejlen.

De seneste knap syv år er Hotel Skivehus blevet drevet af blandt andre disse tre. Fra venstre: Mogens Halborg Jensen, Lone Bjerre og Knud Bjerre. Lone Bjerre er chef for driften af hotellet. Hun og hotellets øvrige medarbejdere forventes af fortsætte med de nye ejere.  Foto: Steen Don