Gå til hovedindhold
Erhverv

Black Friday-fest i lokale webshops: Solgte lige så meget som på en hel måned

05-12-2019 KL. 21:33
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Der var heftig aktivitet i de to onlinebutikker i Roslev, Boboonline.dk og Ovellie.dk, da der i fredags var store handelsdag.

Simone Østergaard, der er ejer og stifter af onlinebutikken med legetøj og børnetilbehør på Ovellie.dk, var overvældet af fredagens handel.

- Vi havde lige så mange ordrer Black Friday, som vi normalt har på en hel måned. Vi har generelt haft rigtig travlt de sidste par måneder og har svært ved at holde de mest populære varer hjemme på hylderne. Men det er jo et luksusproblem, siger hun.

- Generelt er julesalget startet før, end det plejer her hos os. Jeg har indtryk af, at kunderne er før ude. Vi startede allerede i august med at pakke de første julegaver ind, fortæller hun.

Hendes brødre Nicolai og Christian Østergaard driver møbelonlinebutikken Boboonline.dk, og de oplevede, at der også var plads til andet end julegaver i den virtuelle indkøbskurv.

- Medmindre folk bruger rigtig mange penge på deres julegaver, så er der faktisk mange der bruger Black Friday til at forny hjemmet også og ser det som en god anledning til at spare penge på de lidt dyrere møbler. Vi solgte 10 gange så mange møbler, som på en normal dag hos os, så det er tydeligt at folk godt kan finde plads ved siden af julegavebudgettet til at købe noget til sig selv og forny indretningen også, siger direktør Nicolai Østergaard.

-ts

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland