Lokalt

Blev efterladt indsmurt i olie: Killingen Muffin har vokset sig stor og stærk

For nogle uger siden blev kattekillingen Muffin hårdt medtaget og indsmurt i olie efterladt på græsset foran Lagkagehuset på Sdr. Boulevard.

En bilist vidste ikke, hvad han skulle gøre ved killingen, så han kastede den fra sig.

Det så Esther Gudiksen Vestergaard fra vinduet, da hun var ved at sætte kager på plads inde i Lagkagehuset.

- Jeg så en mand, der stoppede trafikken, fordi han ledte efter noget under bilen. Så samlede han killingen op og kastede den væk, fortæller Esther Gudiksen Vestergaard.

Killingen, der hurtigt blev døbt Muffin, var ikke i god stand, da hun blev samlet op med varme tæpper.

Det fortæller Connie von Moos fra Viborg, der var med til at hente Muffin og som nu har kattekillingen i pleje.

- Hun var meget afkræftet, stille og tynd. Jeg var meget i tvivl om, hvorvidt hun ville overleve eller ikke, siger Connie von Moos.

Men siden har Muffin taget revanche.

Nu bliver hun kaldt »Tykke Bertha«, fordi hun ifølge Connie von Moos er en stor killing i en lille krop.

- Hun giver de andre killinger, der er i pleje her, tæsk dagligt. Der er blandt andet en anden killing, der har brækket et ben, så hun er i den grad kommet sig. Muffin har allerede taget 250 gram på, og det er altså meget for en killing, siger Connie von Moos.

Planen er nu, at Muffin skal blive hos Connie von Moos, indtil hun bliver 12 uger, og så skal hun tilbage til internatet, hvor hun så bliver sat til salg.

Denne artikel blev først offentliggjort lørdag eftermiddag i en fejlfri tilstand. Som følge af et ukendt teknisk problem er flere ord forsvundet og byttet rundt i løbet af søndagen, hvilket har affødt flere kommentarer.Vi beklager fejlene og arbejder på at finde ud af, hvad der er sket. 

Kattekillingen Muffin blev efterladt indsmurt i olie foran Lagkagehuset i Skive. Nu har hun vokset sig stor og stærk. Foto: Steen Don