Gå til hovedindhold
Lokalt

Borde og bænke fjernes: Vejdirektoratet nedprioriterer tre lokale rastepladser

13-03-2018 KL. 06:20
Empty

Denne rasteplads er en af de tre i Skive Kommune, som Vejdirektoratet fremover kun vil vedligeholde nødtørftigt. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Sidste år lukkede Vejdirektoratet pludselig rastepladsen ved Estvad.

Nu kommer Vejdirektoratet sandsynligvis til at nedprioritere flere rastepladser i Skive Kommune. Denne gang gælder det tre rastepladser ved Rute 26 på strækningen mellem Højslev og Skive Kommunes grænse til Viborg Kommune.

De tre rastepladser bliver ikke lukket som den ved Estvad og Flyndersø. Men udstyr som borde og bænke fjernes fra rastepladserne, og vedligehold - for eksempel pleje af græs og rabatter - minimeres.

Vejdirektoratet nedklassificerer rastepladser for fremme vedligeholdelsen af øvrige rastepladser.

- Vi kan ikke gøre andet end at trække på skuldrene. Vejdirektoratet gør det her over hele landet, siger Jens Peder Hedevang (V), formand for Skive Kommunes udvalg for teknik og miljø.

Med nedklassificeringen af de tre rastepladser, vil Vejdirektoratet have tre rastepladser med borde og bænke og løbende vedligehold på statsvejnettet i Skive Kommune.

De findes ved Ringvej Syd ved Kokholm Å samt to ved Ny Viborgvej ved Højslev Stationsby - de ligger altså alle ved rute 26.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland