Gå til hovedindhold
Lokalt

Borgmester er udskrevet fra sygehuset: »En ubeskrivelig glæde«

22-03-2018 KL. 10:51
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive Kommunes borgmester Peder Christian Kirkegaard er nu udskrevet fra sygehuset i Skive, og efter påske genoptager han sit arbejde som borgmester.

Peder Christian Kirkegaard blev først i oktober sidste år ramt af betændelse i nerver. Det betød lammelse af især ben.

Efter behandling på Aarhus Universitetshospital blev han overført til genoptræning på sygehuset i Skive, hvor Region Midtjylland har en afdeling med speciale i genoptræning efter sygdom i og skader på nervesystemet. I december blev Peder Christian Kirkegaard ramt af tilbagefald og måtte en tur tilbage til Aarhus Universitetshospital.

Nu er han altså udskrevet fra afdelingen i Skive og klar.

»Det er en ubeskrivelig glæde, at være nået så langt i genoptræningen! Godt nok med støtte fortsat af en stok eller to, så endnu svæver jeg ikke hen over gulve«, skriver Peder Christian Kirkegaard på sin side på Facebook.

Her giver han udtryk for taknemlighed for enestående pleje og omsorg og en fantastisk professionel genoptræning.

»Tilmed er det en afdeling, der er præget af en rigtig god kultur som ledelse og medarbejdere har skabt sammen.

Er stolt over, vi i Skive har et så godt regionalt genoptræningsafsnit, der i kraft af sit personale skaber flotte resultater for mange patienter fra hele Region Midtjylland.

Og så er afdelingen et godt bevis på, at et sådant tilbud sagtens kan være placeret uden for de større byer eller i tilknytning til de store sygehuse.

Tak til de patienter, jeg har været indlagt sammen med, for gode snakke, mange træningstimer sammen, gode grin - ikke mindst med stor selvironi - over egne manglende evner.

Til sidst en kæmpe tak til familie og venner, bekendte, kollegaer og medarbejdere igennem mit arbejde for de mange besøg og hilsner såvel i Aarhus som i Skive. Det har været uvurderlig for mig i så lang en periode, som 168 dages indlæggelse er, med de mange varme tanker, der er vist og sendt«, skriver Peder Christian Kirkegaard.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland