Gå til hovedindhold
Lokalt

Borgmester om Christina-sagen: »Vi er alle dybt berørte«

16-10-2020 KL. 08:10
Empty

Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Borgmesteren, socialchefen og flere afdelinger i Skive Kommune må i de her dage lægge ryg til heftig kritik i sagen om mishandlede Christina Egebjerg Jensen.

Mange borgere i Skive Kommune giver udtryk for, at de ikke er tilfredse med kommunens ageren i sagen.

Og kritikken gør indtryk. Det fortæller Peder Christian Kirkegaard.

- Vi er alle dybt berørte af det, der er sket i den her sag, og vi erkender, at der er tale om en sag, hvor vi kunne have gjort det bedre, siger Peder Christian Kirkegaard.

Borgmesteren er dog ikke enig i den måde, som professor John Klausen har fremstillet tingene på - både i tv og i Skive Folkeblad, men Peder Christian Kirkegaard slår fast, at kommunen også kigger indad.

- Vi er ikke tilfredse med det, der er sket, og vi erkender, at der er nogle ting, vi skulle have gjort bedre. Og det er nok det, som nogle misforstår, når vi siger, at udvalgene har været tilfredse med de redegørelser, de har fået. Der var nogle ting og mønstre, vi skulle have set, og det er vi dybt ulykkelige over. I den her sag har virkeligheden overhalet fantasien, og det har vi set i bakspejlet ikke været klar til at håndtere, siger Peder Christian Kirkegaard.

På trods af erkendelserne er et flertal i byrådet imod en uvildig undersøgelse af sagen, men politikerne vil igen drøfte tingene på næste møde i økonomiudvalget på tirsdag.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland