Sport

Brutal nedslagtning: Skive fH viste klassen i Hjørring

Var der bekymring for, om motivationen ville mangle hos Skive fH tirsdag aften, blev den hurtigt gjort til skamme.

Ude mod nedrykningskandidaten Elitesport Vendsyssel gjorde det lokale hold kort proces og afgjorde sagerne, inden kampen nærmest var kommet i gang.

Hjemmeholdet skulle bruge 11 minutter på at score sit første mål i opgøret, og i mellemtiden havde skibonitterne fået netmaskerne til at blafre hele otte gange.

Derfra blev det kun et spørgsmål om sejrens størrelse, og Arne Damgaards tropper havde tilsyneladende i sinde at holde legestuen kørende.

12-1 og 15-2 viste føringen også undervejs i første halvleg, inden de blåklædte sluttede de første 30 minutter af med at gøre det til vanvittige 21-7 i absolut sidste sekund.

Magnus Brandbyge var storspillende mellem stængerne, men den tidlige afgørelse betød, at keeperen allerede i pausen kunne få fyraften og give plads til Jesper Sørensen i buret.

I begyndelsen af anden halvleg kom Skive fH foran med 25-8, men ganske naturligt kunne koncentrationen ikke holde gennem alle 60 minutter.

Og det skulle Elitesport Vendsyssel prise sig lykkelige for. Ellers kunne det være endt langt mere galt for de nordjyske håndboldspillere.

Men det var slemt nok i forvejen. Skive fH kunne således rejse fra Hjørring med en sejr på hele 36-23, selv om holdet faktisk tillod sig at tabe anden halvleg.

Malte Justesen og Skive fH gjorde det onde ved Elitesport Vendsyssel. Arkivfoto: Steen Don