Gå til hovedindhold
Sport

BSH-træner: Hjemvendt René Toft bliver en kæmpe gevinst

17-06-2020 KL. 12:30
BSH-træner Peter Bredsdorff-Larsen har sikret sig et stærkt defensivt kort til næste sæson.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Der er stor glæde at spore hos cheftræneren i Bjerringbro-Silkeborg (BSH), Peter Bredsdorff-Larsen, efter at han har fået vished om, at han i næste sæson råder over en af verdens bedste forsvarsspillere.

Hjemvendte René Toft Hansen kan nemlig være den afgørende faktor i klubbens ambitioner om at vinde DM-guld. Det siger BSH-træneren i en pressemeddelelse.

- De seneste mange sæsoner har Bjerringbro-Silkeborg været ligaens dygtigste til at score flest mål per angreb, og kan vi fortsætte med at levere angrebsspil på det niveau og samtidig gøre det vanskeligere for vores modstandere at score mål, så er vejen banet til en meget succesfuld sæson.

- I den forbindelse er det en kæmpe gevinst for Bjerringbro-Silkeborg, at det er lykkedes at få René Toft Hansen med på holdet.

- René repræsenterer en stribe af de kompetencer, som vil bidrage til, at holdet får defensiv succes, og derudover passer René som person perfekt ind i vores kultur og klub, siger træneren.

Stregspilleren har senest spillet for Benfica, men coronakrisen har gjort det muligt for ham at vende hjem til dansk håndbold. Han er blevet udstyret med en treårig kontrakt.

Ifølge Peter Bredsdorff-Larsen skal modstanderne ikke glæde sig til at møde den kommende sæsons BSH-forsvar.

- Sammen med holdet og andre nye dygtige holdkammerater som Alexander Lynggaard, William Bogojevic, Aksel Horgen og ikke mindst målmand Johan Sjöstrand er jeg sikker på, at Bjerringbro-Silkeborg samlet set har forudsætningerne for at kunne levere forsvarsspil på et niveau, der matcher vores forventninger og forhåbninger om fortsat at spille med i toppen af håndboldligaen, siger træneren.

/ritzau/

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland