Skæld ud til Pernille Blach-Hansen

Udgivet:26. maj 2023, 11.34

Læsetid:2 minutter

Lene Piester skriver om kræftskandalen i regionen. Her Anders Kühnau (S) og regionsdirektør Pernille Blach Hansen under et pressemøde om sagen. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

Af Lene Piester. Byvej 1 8654 Bryrup

REGION Stakkels regionsdirektør Pernille Blach-Hansen, nu har hun fået skæld-ud - og tillige af Regionsformand Anders Kühnau fordi hun ikke har behandlet indberetningerne til whistleblower-ordningen efter reglerne.

Nu må hun sige Undskyld - og så er sagen SLUT - iflg. Anders Kühnau - nu stopper vi her!!!!

Nej, det gør vi ikke!!!.

Menneskeliv kan ikke gøres op i undskyldninger og »det er ikke os, det har vi ikke hørt noget om« - eller misforståelser fra andres side.

Det er Ledelsen i Regionen, der er noget i vejen med. Ledelsen fatter ikke, at det ikke kun er døde ting sagen drejer sig om.

Det er syge mennesker, mennesker, som ikke bliver brystkræftopererede i tide, mave- tarmkræft-patienter der ikke bliver behandlet, Lungekræftpatienter, der ikke bliver tilbud CT-Lavdosis scanninger, der kan opdage kræft i tide, så folk kan nå at få det behandlet, det er afskedigelse af dygtig folk der ved, hvordan syge folk skal behandles, benamputationer, der kunne være undgået - flugt af personale fra sygehusene - det er LEDELSEN DER SKAL VÆK og jeg fatter ikke, at det ikke er sket for længst.

At Regionsrådet ikke vil fyre folk måske af familie- eller vennemæssige årsager - det kan vi ikke bruge til noget og jeg fatter simpelthen ikke, at al den kritik, der er fremkommet, ikke har fået både Kühnau, Blach-Hansen og såmænd også Thomas Balle Kristensen til at tage deres gode tøj og gå. De er i den grad uønskede og ikke klædt på til den stilling de besidder.

Hvis Regionsrådets medlemmer håber på et genvalg til næste valg, så klap nu hælene i, få de folk UD og vis os allesammen, at I både er voksne til jobbet, til at stole på - og vil OS, der har været indbegrebet af KRÆFT - det bedste.

Indlæser debat