112

Politiet efterlyser Audi: Kan have set indbrudstyv på flugt med dyr lampe

Gerningsmanden beskrives som slank og mellem 20 og 30 år. Han var iført mørkt tøj

Udgivet:18. januar 2022, 09.26

Læsetid:1 minut

Foto: Henrik Ole Jensen

Cecilie Bisgaard
| ceb@skivefolkeblad.dk

POLITI Klokken var lige omkring 4 tirsdag morgen, da beboere i en villa på Viborgvej i Dommerby blev vækket af et smæld. Et vindue ind til deres hus var blevet brudt op, og de så en mand løbe fra deres grund.

Inden han løb fra stedet var det dog lykkedes tyven at stjæle en lampe til en værdi af 7.800 kroner.

Manden var iført en mørk dynejakke med vandrette syninger nederst på ryggen. Øverst på ryggen havde jakken nogle u-formede syninger, der gik på tværs af hele jakken. Politiet formoder, at jakken var af et af de for tiden populære, dyre mærker.

Derudover havde manden sorte, stramme jeans på. Han var slank af bygning, og beboerne på adressen vurderede, at han er mellem 20 og 30 år. Da han løb fra stedet, løb han ad Viborgvej i vestlig retning.

Læs også
<span>En meget stille jul lokalt:</span> Der var færre indbrud end på en normal uge <span>En meget stille jul lokalt:</span> Der var færre indbrud end på en normal uge
Læs også:
En meget stille jul lokalt: Der var færre indbrud end på en normal uge

Kort efter kom der en grå Audi - formodentlig en A6 Avant - kørende ad Viborgvej i østlig retning, og føreren af den Audi vil politiet gerne snakke med.

- Vi siger ikke, at bilen har noget med indbruddet at gøre, men han kan have set gerningsmanden, så uanset vil vi gerne snakke med føreren, siger Niels Bach fra Skive Politi.

Han oplyser desuden, at bilen havde en løftet undervogn.

Lignende tyveri i Skive

Tyveriet i Dommerby er faktisk ikke det eneste, der involverer en dyr lampe.

Læs også
Ukendt gerningsmand forsøgte at knuse rude til genbrugsbutik Ukendt gerningsmand forsøgte at knuse rude til genbrugsbutik
Læs også:
Ukendt gerningsmand forsøgte at knuse rude til genbrugsbutik

Natten mellem søndag og mandag har ukendte gerningsmænd opbrudt et vindue til en adresse på Vesterled i Skive. Formodentlig ved at række hånden ind gennem vinduet lykkedes det gerningsmændene at stjæle en dyr bordlampe.

Over det sidste stykke tid har der været en del lignende indbrud i Skive, hvor tyve har stjålet dyre lampe ved at række ind gennem et vindue.

Læs også
15 antikke ålejern og mælkejunger stjålet fra sommerhus 15 antikke ålejern og mælkejunger stjålet fra sommerhus
Læs også:
15 antikke ålejern og mælkejunger stjålet fra sommerhus