Limfjordsøsters og Europas bedste whisky: Claus Meyer smagte på lokale lækkerier

Et udvalg af lokale fødevareproducenter havde deres hæderkronede produkter med i teltet, så den folkekære TV-kokken Claus Meyer kunne smage på sagerne. Det blev til et yderst morsomt og informativt indslag i både Skivemødet og Madmødets ånd

Udgivet:21. maj 2022, 17.09

Læsetid:3 minutter

MADMØDET Der var ikke på noget tidspunkt langt mellem latteren, da en veloplagt Claus Meyer havde inviteret fem fødevareproducenter fra det midt- og vestjyske ind i teltet til en underholdende og lærerig seance med fokus på lokal...

Få fuld adgang til alle artikler på skivefolkeblad.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Introduktionstilbuddet gælder kun hvis du ikke har haft abonnement de seneste Seks måneder. Abonnementet fortsætter til normalpris efter første måned. Opsig når du vil, til udgangen af indevarende abonnementsperiode. Mindste pris 1 krone.
Har du prøvet os de seneste seks måneder? Se din pris her

Køb adgang i 24 TIMER for 19 kr.

Se flere abonnementer