Sprængte venteværelse på lokal station: Tre mænd på anklagebænken for kriminalitet på stribe

Besiddelse af våben, tyverier, indbrud, hærværk. Listen over forbrydelser, som tre mænd har begået i Vinderup, er lang

11. juni 2021, 10.39

Flere ruder blev sprængt og tre personer var i fare for at blive ramt af glassplinter, da to teenagere ifølge anklageskriftet sprængte kanonslag ved Vinderup Station. Sammen med endnu en mand havde de dog ifølge anklageren endnu mere på samvittigheden. Arkivfoto

RETSSAG Syvogfyrre forhold. Så mange ulovligheder er tre mænd sigtet for at have begået i blandt andet Vinderup, Holstebro og Struer. De tre mænd er henholdsvis 34 år, 19 år og 17 år gamle, og deres retssag kommer til at køre i Retten i Holstebro over minimum to dage i denne og næste uge.

Den 17-årige er den af de tre, der er tiltalt for mindst - i hvert fald af det kriminalitet, der er...

Læs denne artikel

- og alle andre på Skive Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

ALLE ARTIKLER I 24 TIMERAdgang til alle artikler

skivefolkeblad.dk

Adgang til alle artikler

Adgang til alle artikler

Digital

ALLE ARTIKLER + E-AVIS

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

×

Derfor er nyheder - ikke - gratis

Skive Folkeblad vil være bedst til at informere og skabe debat om vores egn.
Folkebladet har en mangfoldig dækning af det lokale liv: Borgernes liv, joblivet, det politiske liv, kultur-og sportsliv, mennesker og livsstil, naturens liv, kriminelt liv og mange andre liv.

Og det kræver mandskab og dygtige journalister, når Skiveegnens nyheder skal findes og skrives. Digitale nyheder kræver derudover, at vi konstant udvikler avisens platforme, så læserne til stadighed får serveret nyhederne på en tidssvarende måde. Derfor er det ikke gratis at få adgang til den bedste nyhedsdækning af hele Skiveegnen.

Vi er lokale med vilje - og den gode nyhed for dig er, at det faktisk er billigt at komme i gang med et abonnement. Vi har et godt tilbud til nye kunder, der - ligesom os, brænder for at følge med i alt, hvad der sker på Skiveegnen. Så skal du ikke nøjes med nogle få nyheder. Eller overskrifter. Og så kan du tale med om det, der sker!