Hun troede ikke selv på det: Negledamen så Linde med mave

Leo er død, men Sussi spiller videre, dansepige og popprins skal skilles, Oliver siger aldrig nej, Omar har ramt bunden - og andet nyt fra de kendtes verden

Udgivet:02. marts 2023, 13.59

Læsetid:5 minutter

Som ung troede »X Factor«-værtinde Sofie Linde ikke, hun nogensinde skulle have børn. En clairvoyant negledame havde en helt anden opfattelse. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Rasmus Viuff
Egnsredaktør

3 måneder siden

Sofie Linde, »X Factor«-værtinde og #metoo-frontkæmper, troede som ung ikke, at hun skulle have børn.

Det fortalte hun til sin negledame, der havde en nebenbesjæft som clairvoyant. Hun grinede bare og sagde, at hun kunne se Linde i underbukser med gravid mave ude i fremtiden - og det kom da vist godt nok til at passe.

Den lille historie om, at der er mere mellem himmel og jord, fortæller Linde i sin podcast, »Voxen«.

Sussi spiller videre uden Leo

Leo er død. Han blev 67 år - og af de år havde han knap de 52 sammen med Sussi. Og rigtig mange af dem var de sammen på scenen.

Nu fortsætter Sussi med at spille uden sin Leo. For det ønskede han nemlig, siger hun i Se og Hør.

- Det var absolut noget, som Leo ønskede, at jeg gjorde. Når man tænker på, hvor syg han var og alligevel optrådte. Han syntes ikke, at man skulle aflyse. Der er ikke nogen, der har godt af at sætte sig ned og have ondt af sig selv. Det bliver man kun dårlig af, og det trækker pinen ud, siger Sussi.

Hun spiller nu i bandet »Sussi og drengene«.

Dansepige og popprins skilles

Ok - det er lidt siden. Men mon ikke de fleste husker dengang i 2009, hvor Katrine Bonde - i dag 38 - dansede med sanger Noam Halby - i dag 51 - fra Johnny de Luxe? De dansede i »Vild med dans« på en måde, så man ikke var i tvivl om, at de ville meget mere med hinanden end bare danse. Og sådan blev det: Parret har fået to børn sammen og blev gift.

Men nu er det slut, fortæller Se og Hør.

»Vi skal skilles. Efter snart 14 år som kærester, syv som mand og kone, har vi i fællesskab besluttet at gå fra hinanden. Ingen drama - ingen uvenskab«, skriver Katrine Bonde Halby.

»Vi vil koncentrere os om at være gode forældre sammen til vores to dejlige børn. Det er selvfølgelig en hård tid, vi går i møde, men jeg er klar til at stille mig stærkt midt i stormen og komme ud på den anden side«, skriver hun.

Der forlyder ikke noget om årsagen til skilsmissen - endnu.

Lisbet gik glip af afskeden fra revyen

Lisbet Dahl, 76, fik aldrig sagt rigtigt farvel til en de store opgaver, som hun har haft i livet. Hun stoppede i 2022 i Cirkusrevyen på Bakken, hvor hun stod på scenen første gang som 27-årig - ligesom hun har været instruktør på revyen et utal af gange fra 1985 til nu. Men den store og velfortjente afsked blev ødelagt af sygdom - et gigantisk antiklimaks for hende.

- Det var en dyb skuffelse for mig, at jeg ikke kom til at lave min finalesæson. Jeg blev såret og ked af det. Jeg har været derude i 34 år, eller hvor mange det nu er - og jeg ville gerne have sagt pænt farvel, siger Lisbet Dahl i bogen »Livsvidner«, der er en samtalebog med Ulf Pilgaard.

Du to veteraner tager snart på turné sammen - sammen med ingen ringere end James Price.

Tal R og kæresten Emma Rosenzweig er flyttet til Klampenborg. Foto: Ritzau Scanpix

Tal R flytter ind i »reservatet«

Den 55-årige kunstner Tal R, er sammen med sin unge smukke kone, Emma Rosenzweig, 32, der er barnebarn af Jørgen Leth, rykket ind i »reservatet« nord for København. Parret har købt en villa på 174 kvadratmeter i Klampenborg. Prisen er beskedne 22.750.000 kroner. Og der skulle være plads til både ægteparret - de blev gift i 2015 - og deres søn. Nyheden kommer fra Ekstra Bladet.

Oliver siger aldrig nej til tv

Oliver Bjerrehuus, model på 46, har aldrig sagt nej til at være med et tv-program - stort set uanset hvad det har været. »Vild med dans«, »Til middag hos«, »Stjerner i trøjen« og »Øen VIP« er noget af det, han har været med i.

- Jeg er nogle gange kommet til at stramme det for meget i forhandlingerne, og så har jeg mistet muligheden. Men ellers har jeg ikke sagt nej til noget, siger Oliver i Her & Nu.

Nu er han kommet et skridt videre som kreativ direktør og medejer af Tanooki - et kreativt produktionsselskab.

- Min kæreste siger: »Du er så talentfuld, og du lever i din fortid, skat. Du tror stadig, du bor i New York og er model. Du skal lave noget andet - du er så god til mennesker.« Og ved du hvad? Det er rigtigt. Det er skønt at ligge som 46-årig og mærke tæerne spjætte for at komme over og tage tyren ved hornene, siger Oliver om det nye selskab og sin nye tilværelse.

Læs også
Forfatter holde pause: Vil have tid til at knalde Forfatter holde pause: Vil have tid til at knalde
Læs også
Forfatter holde pause: Vil have tid til at knalde

Omar har ramt bunden

Omar Marzouk, 50-årig standupkomiker med rødder i Egypten, har ramt bunden, siger han selv.

I 30 år har han levet af at være sjov, men lige nu kniber det med at se det sjove i ret meget, siger han i Politiken.

- Jeg er gået konkurs, min far er død, min kone fik en fødselsdepression. Og det sidste, der så er sket for mig, er, at jeg er blevet skilt. Så jeg har ikke rigtig noget - det hele er ramlet, siger Omar.

- Så ja, jeg synes da, jeg har ramt bunden. Men jeg skal nok komme igen.

Friis-Mikkelsen er blevet gift

Friis-Mikkelsen er blevet gift. Altså ... det er ikke Jarl, vi taler om, men hans tidligere hustru, Jacqueline på 64. Den smukke kvinde har været kæreste med Flemming Svane Hansen, 58, i næsten 28 år. Og nu har model-kvinden så sagt ja til ham efter det, som man vel med nogen ret kan kalde en længere prøvetid, fortæller Se og Hør.

- I dag blev jeg gift med mit livs kærlighed, skrev Jacqueline forleden på Instagram.

Parret har sammen Clara på 26. Og Jacqueline har Isabel sammen med Jarl.

Læs også
Nu lover han det: Bubber er færdig med sidespringene Nu lover han det: Bubber er færdig med sidespringene
Læs også
Nu lover han det: Bubber er færdig med sidespringene
Læs også
Folk i fokus: Caroline må igen på jagt efter ny mand Folk i fokus: Caroline må igen på jagt efter ny mand
Læs også
Folk i fokus: Caroline må igen på jagt efter ny mand