Gå til hovedindhold
Kultur

Carmen begejstrede 400 i Skive

31-10-2018 KL. 06:18
Empty

Johanne Hø¸jlund som Carmen, der tirsdag aften tryllebandt 400 mennesker i Kulturcenter Limfjord i Skive tirsdag aften. Foto: Anders Bach, Den Jyske Opera

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive og Omegns Teaterkreds er parat til at sætte mere opera på programmet, hvis det er muligt at finde noget af samme kaliber, som »Carmen« i Den Jyske Operas opsætning.

Det sagde teaterkredsens formand Ove Jensen efter at have oplevet nævnte opera tirsdag aften i Kulturcenter Limfjord i Skive. 400 havde indløst billet, og selv om teaterkredsen gerne havde set flere i salen, tydede de stående ovationer på, at publikum havde følt sig godt underholdt. Som helhed var der heller intet at udsætte på orkester, scenografi, solister og kor.

Den Jyske Opera serverede en moderne opsætning af »Carmen«, men musikken af Georges Bizet var den samme, og publikum kunne nyde de mange velkendte melodier og arier.

Og så gjorde det ikke noget, at aktørerne på scenen blev fulgt fortræffeligt på vej af det formidable Aalborg Symfoniorkester med over 50 musikere under ledelse af Jérôme Pillement - en helt igennem dejlig aften for operaelskere.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

112

Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland