Gå til hovedindhold
Lokalt

Cecilie får kæresten til at slette hadefulde beskeder: »Jeg forsøger at passe på mig selv«

25-10-2020 KL. 13:15
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

»Lille møgso - gå hjem og fød nogle børn«.

Sådan lød en af de mange beskeder, som 21-årige Cecilie Sværke Priess, der er fra Balling og nu er formand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom i København, har fået fra folk, hun ikke kender, efter hun pludselig blev frontfigur i sagen om sexisme og manglende tillid til Københavns overborgmester Frank Jensen.

- Jeg får dagligt flere besked-anmodninger på de sociale medier, og jeg får mails og opkald fra folk, som bestemt ikke har noget godt at sige. Jeg forsøger at passe på mig selv, så min kæreste og min bedste ven får hver dag min telefon, så de kan slette de beskeder, jeg ikke har godt af at se, siger Cecilie Sværke Priess.

Hun har også fået et ubehageligt opkald fra et medlem af sit eget parti, og samlet set har de mange opkald fået DSU København til at fjerne hendes telefonnummer fra deres hjemmeside.

- Jeg har blandt andet fået et opkald fra en ældre kvinde, der har været medlem af Socialdemokratiet i mange år, og hun sagde, at jeg var en skændsel, og at jeg skulle ende i helvede, siger Cecilie Sværke Priess.

- Selv om jeg passer på mig selv i alt det her, så ved jeg godt, hvad der foregår, og det er ikke fedt for nogen, når der bliver skrevet forskellige negative ting om ens person. Men hvis en 21-årig kvinde fra Balling kan få folks pis i kog på de sociale medier, så mener jeg ikke, de har særlig meget at gå op i, siger Cecilie Sværke Priess.

I København har hun stor opbakning fra sit parti, og Cecilie Sværke Priess slår fast, at hun har fået langt flest positive kommentarer i løbet af den seneste uge.

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland