Gå til hovedindhold
Lokalt

Cecilie fra Skive er med i den nye sæson af Paradise Hotel

24-11-2017 KL. 11:54
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

I øjeblikket bliver der lavet optagelser til en ny sæson af Paradise Hotel i Mexico, der bliver vist til foråret på TV3.

Og blandt de 10 deltagere er 19-årige Cecilie Stampe fra Skive.

- Jeg glæder mig meget til at checke ind på hotellet, og jeg glæder mig til den første fest, hvor jeg forventer, at vi kommer tæt på hinanden. Jeg tror, det bliver en stor oplevelse, sagde Cecilie Stampe, inden hun tog af sted.

Hun beskriver sig selv som en vild type, der ikke er bange for at tage en diskussion.

- Jeg er meget vild og spontan, og jeg står aldrig stille. Men jeg er også loyal og ærlig - meget ærlig, og så er min dårligste vane nok, at jeg diskuterer, indtil jeg får ret, siger Cecilie Stampe.

Paradise Hotel er et spil, hvor det i sidste ende handler om at stå med en halv million kroner.

Og selv om Cecilie Stampe beskriver sig selv som loyal, så kan man ikke stole 100 procent på hende, når det handler om et spil.

- Jeg er villig til at hjælpe mine venner på hotellet, men jeg er også klar til at stikke dem i ryggen, og jeg forventer, at jeg bliver den bestemmende type og taktikeren, der er med til at træffe beslutninger på hotellet. Og jeg er ikke bange for at stille nogle stikkende spørgsmål til de andre, så jeg kan få dem til at sige noget, siger Cecilie Stampe.

Paradise Hotel handler også om flirt og sex.

Cecilie Stampe tager ikke stilling til det sidste, men hendes drømmefyr er en, der er lidt mørk i huden, og han må gerne have brune øjne.

Cecilie Stampes yndlingsshot er tequila, og så fortæller hun, at hun kan være højtråbende, når hun bliver fuld.

- Jeg er ikke den type, der sidder og snakker i lang tid. Jeg står aldrig stille, og der skal ske noget, lyder det fra Cecilie Stampe.

Cecilie Stampe drømmer om at blive skuespiller, og så har hun en svaghed for chokolade, når hun lige har været i træningscentret.

Tidligere har lokalområdet været repræsenteret i Paradise Hotel, da Mette Væver Andersen fra Durup deltog i programmet i 2011.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland