Gå til hovedindhold
Kultur

Charlotte Danefeld dropper ud af klagesag om forpagtning af Skive Theater

08-11-2019 KL. 14:47
Empty

Foto : Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

De tre, der i sommer satte en advokat til at se nærmere på Skive Kommunes valg af KCL som ny forpagter af Skive Theater, er blevet reduceret til to.

De tre var Charlotte Danefeld, Ole Lindhard og Per Poulsen, der alle tre var blandt ansøgerne, da Skive Kommune i foråret slog forpagtningen op.

Kommunen valgte KCL, som den selv er engageret i.

Skive Kommune afviste i august advokatens indvendinger. Herefter valgte Per Poulsen og Ole Lindhard at bringe klagen videre til Ankestyrelsen, som nu er ved at undersøge sagen.

Men Charlotte Danefeld er ikke længere med i klagen.

- Jeg driver en virksomhed i relativt stor vækst, så jeg ønsker at holde fuld fokus på det positive, der kan vokse og gro, frem for at kaste god energi efter omstændigheder, der alligevel er vanskelige at påvirke, oplyser Charlotte Danefeld.

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland