Gå til hovedindhold
Sport

Christian Lindhardt vender hjem

08-09-2019 KL. 17:46
Empty

Efter at have været væk fra Skive Trav i tre og et halvt år, vender Christian Lindhardt tilbage som træner på Skive-banen. Arkivfoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Rygterne har gået længe, men nu er det officielt at Christian Lindhardt vender tilbage til Skive Trav. Lindhardt var til møde på banen mandagen efter derbyet, og har efterfølgende opsagt til kontrakt med Nykøbing Falster Trav. Inden Lindhardt etablerede sig på Falster, var ham privattræner i Tyskland i 2 1/2 år.

Mindre end et år efter træner Christian Lindhardt etablerede sig på Nykøbing F Trav går turen nu videre til Skive.

Karsten Bønsdorf fra Travservice.dk har talt med træneren, der siger følgende:

- Der er flere årsager til at vi nu flytter tilbage til Skive, fortæller Christian Lindhardt.

- Vi kommer fra Skive, vi har en stor vennekreds der, og så ejer vi også en gård ved Skive, siger Christian Lindhardt, der ogå vil have heste hjemme på gården.

- Jeg har haft møde med Skive Trav, og får stillet en stald til rådighed på banen, og jeg forventer at vi flytter omkring den 1. november.

- Jeg har orienteret mine hesteejere om den nye situation, og glædeligvis er der flere, der har givet tilsagn om, at de vil flytte deres heste med os, siger Christian Lindhardt.

Christian Lindhardt kom til Nykøbing F Trav i november i fjor, efter han brød samarbejdet med det tyske Gestüt Lasbek.

Forinden havde Christian Lindhardt drevet egen stald med succes fra Skive Trav.

- Jeg håber naturligvis på, at nogle af de gamle hesteejere atter får lyst til at vi genoptager samarbejdet, siger Christian Lindhardt.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland