Gå til hovedindhold
Sport

coloQuick-rytter ude med hjerteproblemer

16-08-2019 KL. 17:43
Empty

Casper Folsach kommer ikke med i PostNord Danmark Rundt på grund af hjerteproblemer. Foto: Team coloQuick

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Casper Folsach var udtaget som en af de seks ryttere, der i næste uge skal køre for coloQuick i etapeløbet PostNord Danmark Rundt, men den stærke rytter har måttet melde fra blot få dage før løbet.

Casper Folsach er nemlig blevet ramt af uregelmæssig hjerterytme. Det er han behandlet for tidligere, og lægerne har anbefalet ham, at han ikke kører løb i øjeblikket. Det oplyser holdet i en pressemeddelelse.

Det betyder, at sportsdirektør Christian Andersen må finde en ny rytter til Danmark Rundt-holdet, som ellers havde Casper Folsach som kaptajn. Holdet består indtil - en ny rytter er udpeget - af Niklas Larsen, Frederik Rodenberg, Julius Johansen, Jeppe Aaskov Pallesen og Steffen Munk Christiansen.

- Det er med stor ærgrelse, at jeg misser de kommende løb, som jeg havde set rigtigt meget frem til, siger Casper Folsach.

Han fortæller, at han for lidt over to år siden blev behandlet for hjerterymteforstyrrelse.

- Efterfølgende havde jeg en lang periode, hvor jeg ikke havde nogle komplikationer. I år begyndte jeg så hyppigere og hyppigere, at få uregelmæssige hjerterytmer. Det har jeg fået undersøgt, og de nye rytmeforstyrrelser, jeg får, er ikke af den samme slags, som det jeg tidligere blev opereret for. Det skal derfor undersøges yderligere, og behandles i den kommende periode.

- Indtil det er blevet udredt er jeg blevet anbefalet ikke at køre cykelløb, siger en skuffet og ærgerlig Casper Folsach.

Den øjeblikkelige sygemelding betyder også, at Casper Folsach ikke stiller op i Fyn Rundt i weekenden, som skulle være sidste afpudsning inden Post Nord Danmark Rundt.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland