Gå til hovedindhold
Sport

Coloquick-sportsdirektør begræder aflysning: »Det er jo vores Tour de France«

20-05-2020 KL. 12:26
Empty

Team coloQuick kommer ikke til at forsvare den samlede sejr i PostNord Danmark Rundt i 2020. Det må vente til næste år. Arkivfoto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det var et alvorligt nyrestød for ledende sportsdirektør hos Team coloQuick, Brian »Hellerup« Petersen, da nyheden om aflysningen af årets PostNord Danmark Rundt tikkede ind på telefonen.

- Så trækker man lige vejret og fælder en lille tåre, inden man tænker, at man skal op på hesten igen. Selvfølgelig er det en mavepuster, men vi skal kæmpe videre, og vi skal finde nye ideer til, hvordan vi kan profilere holdet på den ene eller anden måde, siger han til Skive Folkeblad.

For det er ikke hvilket som helst løb, der nu er revet ud af det Skive-baserede cykelholds kalender.

- Det er jo vores Tour de France, og vi havde set frem til at skulle prøve at forsvare vores samlede sejr fra sidste år. Vi havde planlagt en masse tiltag i den forbindelse med en træningslejr i juni, hvor skulle have kørt ruten igennem. Vi havde glædet os til at vise holdets farver frem på bedste vis, og jeg var helt sikker på, at vi nok skulle have lavet et topresultat igen, siger sportsdirektøren.

Læs flere lokale reaktioner i Skive Folkeblad fredag.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland