Tillykke til kommunens børnehaver og vuggestuer

18. august 2021, 10.21

Arkivfoto: Melissa Kühn Hjerrild/Ritzau Scanpix

DAGINSTITUTIONER Skive Kommune er bedst igen, og vi skal ikke glemme det.

I en undersøgelse der udkom den anden dag, som er udarbejdet af Voxmeter, kom det frem at borgertilfredsheden ved kommunens børnehaver og vuggestuer er den bedste i landet.

Er dette en tilfældighed?

Nej, det er de enkelte institutioner og vores gode ansatte, der er skyld i denne gode placering, vi kan kun takke jer for den gode indsats. Normalt hører vi kun om de dårlige ting, men nu vil vi fremhæve de gode ting, vi skal jo ikke glemme de gode ting, selv om at nogle kandidater kun ønsker at fortælle de dårlige ting.

Men vi i Venstre siger: Energi til endnu mere, og denne skal vi også bruge her, vi skal bygge videre på et godt resultat, og ikke gå i stå når det går godt, vi i Skive skal være endnu bedre. Vi vil derfor sige tak til Venstres byrådsgruppe i Skive og ikke mindst Skives borgmester Peder Christian Kirkegaard, for at være med til at sikre en bedre start for de mindste i kommune, og de mange nye forældrepar.

Jens Hansen Have, byrådskandidat (V) og Victor Mejdal Svenstrup, formand Venstres Ungdom Skive, er medunderskrivere på dette læserbrev.

Indlæser debat...