Hestekød hitter i Skive

Udgivet:18. februar 2013, 11.33

Læsetid:1 minut

På en uge har slagtermester Christian Jensen fra Skive solgt lige så meget hestekød, som han har gjort på et helt år. »Hestekød ligner lidt dyrekølle«, synes slagteren fra Adelgade. De to store stykker kød på billedet er røget hest. Foto: Lindy Jørgensen

Mens nogle kunder på ingen måde ønsker at sætte tænderne i hestekød, så er der andre, som har helt andre holdninger.

Det oplever personalet hos Adelgades Slagter i Skive. På en uge er salget af hestekød steget så markant, at der sidste uge blev langet lige så meget hestekød over disken, som der sædvanligvis bliver solgt på et helt år. Og hos den lokale slagter har kunderne været forbrugere, som personalet aldrig tidligere har set i butikken i Skive.

Det fortæller slagtermester Christian Jensen efter en hektisk uge bag disken i Adelgade.