Endnu en vennetjeneste

24. august 2021, 10.22

Grethe Breum

SOMMERHUSE Denne gang fra DF’s Preben Andersen til Venstres Arne Bisgaard. Preben Andersen støtter med stor glæde, at der endnu engang bliver bygget kæmpe sommerhus ved Hostrup til gene for andre i området. Sælgeren af grunden, hvor der nu skal bygge sommerhus på, er ingen ringere end kommunalbestyrelsesmedlem i Skive Kommune og kollega til Preben Andersen, Arne Bisgaard.

Den nye ejer af grunden, der skal bygges på, er simpelthen så rar, han gør det mest for at understøtte lokalområdet, da det skal bruges til udlejning. Sagt med andre ord understøtter købmand Preben Andersens købmandsbutik i området.

For år tilbage da Rema 1000 ville bygge tæt ved en anden af købmand Preben Andersens forretninger i Nr. Søby, blev dette ikke til noget, godt hjulpet af Venstre. Alle husker, at Arne Bisgaard kun fik sit Skanlux sommerhus fordi, at politikerne i Skive Kommune gik imod forvaltningen og fik lavet en ny lokalplan, til ære for Arne Bisgaard.

Ligesom andre steder i Danmark er disse kæmpe sommerhuse fuldstændig malplacerede i et område, hvor der er små hyggelige sommerhuse, og der er heller ikke nogen tvivl om, at larmen fra trafik og fester øger støjniveauet i området. Det er en konsekvens, mange oplever ved kæmpesommerhusene. De bliver lejet ud til fremmede, som er ligeglade med, om naboerne synes de er trælse.

Indlæser debat...