Lokalt

Dagens coronatal: To nye smittede og stadig faldende incidens

CORONA Igen falder smitten en smule i Skive. Incidensen (antal smittede pr. 100.000 indbyggere de sidste syv dage) var mandag 28,4, og tirsdag er den faldet til 26,2. Det går altså i den rigtige retning, selvom det går langsomt. Der sker på trods af, at der fra mandag til tirsdag er registreret to personer, der er blevet smittet med corona i Skive Kommune.

I faktiske tal er 12 personer blevet testet positive den sidste uge.

Langsomt går det også i Viborg - bare i den forkerte retning. Tirsdagens incidens ligger på 57,9. Mandag var incidensen 56,9, så der er sket en meget lille stigning i smittetrykket. Det betyder samtidig, at 56 personer med bopæl i Viborg Kommune den seneste uge er blevet testet positive.

Og endnu engang tager Holstebro et stort hop i den gale retning. Incidenstallet ligger tirsdag på 99,1, hvor det mandag lå på 88,9. I alt har 56 personer, der bor i kommunen taget en positiv coronatest de sidste syv dage.

På Mors ligger smitten helt stabil. Både mandag og tirsdag er incidensen 64,3. Det svarer til, at 13 personer inden for den sidste uge er blevet testet positive.

På landsplan er der fra mandag til tirsdag registreret 809 nye smittetilfælde.

Smittetallene stiger stadig i Skive Kommune. Til gengæld falder de i Holstebro. Foto: Martin Ballund