Gå til hovedindhold
Sport

Danmark Rundt-vinder skadet: Brækkede benet på Zwei Grosses dansegulv

27-11-2019 KL. 10:33
Empty

Niklas Larsen vandt både det samlede klassement og den hvide ungdomstrøje i dette års PostNord Danmark Rundt. Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

I sommer triumferede Niklas Larsen først med DM-bronze i Esbjerg, senere EM-sølv i U23-klassen i hollandske Alkmaar - og endelig med den samlede sejr i cykelløbet Post Nord Danmark Rundt.

Men perioden efter coloQuick-rytterens store bedrift på de danske landeveje har ikke været nogen dans på roser.

En skade i den ene balle, som han mærkede for første gang under etapeløbet, tvang ham til at melde afbud til VM for U23-ryttere i England, og bedst som smerterne var ved at fortage sig et par måneder senere, gik det galt igen.

Men denne gang ikke på den mindste måde cykelrelateret.

Niklas Larsen brækkede nemlig benet, da coloQuick holdt afslutningsfest for ryttere og hjælpere på Zwei Grosse Bier Bar i Skive forrige lørdag.

- Jeg stod bare og dansede, vred så om på foden og kunne mærke, der var noget helt galt, fortæller han til Skive Folkeblad.

Niklas Larsen har nu fået en støvle på benet, som han skal have på i seks uger, før han kan begynde at genoptræne.

- Det er super uheldigt, at jeg kommer ud i sådan en situation bare ved at danse. Så jeg har da lært, jeg en anden gang skal holde mig i baren ...

Læs mere i Skive Folkeblad torsdag

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland