Debat

Dansk Folkeparti

Ole Dall skriver i en leder lørdag i Skive Folkeblad om Dansk Folkepartis topstyring. Hvis det, at DF har en demokratisk valgt ledelse, som leder partiet, kaldes topstyring, så har Ole Dall ret. Hvis Ole Dall tror medlemmerne ingen indflydelse har, eller skal spørge ledelsen om hvad de mener, så har han uret.

Jeg er menigt medlem af DF og deltager flittig i den offentlige debat, uden nogen skal godkende det jeg skriver. Jeg får heller aldrig besked på hvad jeg skal skrive.

I DF ønsker vi ikke en offentlig debat om vores politik, den debat vil vi gerne have lov til at holde intern i partiet. En offentlig debat betyder jo, at vi åbner op for, at medlemmer fra andre partier kan blande sig i vores politik.

Anderledes er det med den politik, der skal føres i Danmark, den diskuterer vi gerne med borgere fra andre partier, sådan er demokratiet. Vi sorterer også i dem, der søger medlemskab i partiet, det er fordi vi ikke ønsker, det der i erhvervslivet kaldes »Fjendtlig overtagelse«. Det vil sige, at personer melder sig ind i partiet, for at ødelægge det indefra. Den samme politik har vi overfor indvandring, her ønsker vi heller ikke personer ind i Danmark, som kommer for at ødelægge det, vi i fællesskab har bygget op. Der er folk, der flygter fra lande med umenneskelige tilstande, for derefter at forsøge at indføre de samme tilstande i Danmark. Desuden er det danskernes natur, at vi gerne vil bestemme i eget hus, derfor går vi heller ikke ind for en europæisk stat.

Dansk Folkeparti har skiftet formand helt uden drama, det kan jeg godt forstå, at journalister finder kedeligt. De savner nogle af de dramaer, der er i andre partier, hvor formandsopgør bestemt ikke er nogen kønt syn. Dansk Folkeparti er bestemt demokratisk og har en meget kvalificeret ledelse, der sikrer, at vi forsat kan udvikle os konstruktiv. DF samler sig om sin politik, frem for taburetter og ministerbiler, det gør os lidt kedelige. Vi har jo oplevet, hvordan nogle partier glemmer deres politik, når der er udsigt til taburetter, det har jo ofte øget salget af aviser. Ole Dall du har gennem årene skrevet mange visdomsord, som jeg har suget til mig. Men jeg håber aldrig DF bidrager til de overskrifter, som andre partier fylder avisforsider med, dem må du undvære.

Carl Eiler Carlsen

Durupvej 33B

Glyngøre

7870 Roslev