Gå til hovedindhold
Sport

Dansk topnavn skifter til coloQuick

10-10-2018 KL. 10:46
Empty

Niklas Larsen skal køre i coloQuicks trøje næste sæson. Privatfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Endnu et af Danmarks største cykeltalenter, DM-sølvvinderen fra 2018, Niklas Larsen, har skrevet kontrakt med landets mest vindende cykelhold, coloQuick Cycling, der har hovedkvarter i Skive.

-Jeg valgte coloQuick fordi holdet har fokus på at udvikle unge ryttere og fordi jeg tror at holdet kan skabe de bedste rammer for mig for at jeg kan blive klar til at blive pro rytter.

-Samtidig har jeg hørt rigtig godt om holdet fra flere af de ryttere der kører der i år og så har jeg haft en god dialog med coloQuick løbende igennem sæsonen omkring mine muligheder, siger han i en pressemeddelelse fra holdet.

-Jeg håber og tror på at jeg på coloQuick kan skabe endnu bedre resultater næste sæson hvor mine største mål er at blive udtaget til VM i Yorkshire og Post Nord Danmark Rundt, siger Niklas Larsen.

Niklas Larsen vandt i år sølv ved DM på landevej, kun slået af veteranen Michael Mørkøv. Han har desuden en lang række internationale medaljer på sit CV og er en fast del af det danske banelandshold. Han var blandt andet med på det hold, som vandt OL-bronze i Rio for to år siden. 

Niklas Larsen har vundet adskillige danske mesterskaber, både på landevej og bane. Han blev i 2016 dansk mester i enkeltstart for juniorer, og det er blevet til DM på bane i disciplinerne 1000 meter på tid, individuel forfølgelsesløb og scratch. Det er også blevet til flere sejre i World Cup på bane, og til guld ved EM i pointløb i både 2016 og 2017.

Foruden banetriumferne i år med VM-sølvet som højdepunkt har Niklas Larsen også spillet en fremtrædende rolle på landevejen. Foruden sølv ved DM i linjeløb hos eliten blev det til sejr i U23-udgaven af det legendariske tyske endagsløb, Rund um Henninger Turm, i Frankfurt, hvor han blandt andet slog den nybagte verdensmester hos U23, Marc Hirschi, fra Schweiz.

Niklas Larsen kommer fra Slagelse og har gennem de seneste tre sæsoner været tilknyttet kontinentalholdet Waoo.

- Jeg er utrolig glad for, at Niklas Larsen har valgt at videreudvikle sit talent som cykelrytter hos coloQuick, siger holdets sportsdirektør, Christian Andersen.

- Niklas er en utrolig stærk rytter, der er en fuldgyldig erstatning for de profiler, som vi siger farvel til efter denne sæson. Niklas har sin styrke, både ude på ruten med sit eksplosive antrit og overblik, og i spurten, hvor hans evner fra banen bestemt kommer ham til gode.

- Jeg er ikke i tvivl om, at Niklas vil falde godt ind i den holdånd, som er kendetegnende for coloQuick og som er den væsentligste årsag til den succes vi har opnået i den tid vi har været med på den nationale og den internationale cykelscene, siger Christian Andersen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland