Gå til hovedindhold
Debat

Danske værdier undergraves

21-06-2019 KL. 11:53
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Kommentar af

Karina Adsbøl,

ligestillingsordfører,

Dansk Folkeparti

På trods af, at vi i de senere år har fået mere styr på udlændingepolitikken – på trods af stramninger og på trods af lovgivning, der skal kvæle fanatisk islamisme, så oplever vi stadig eksempler på, hvor galt det kan gå, når man i Danmark bøjer sig for islamismen.

Det seneste eksempel, der har været beskrevet i medierne, tager sit udspring i bydelen Tingbjerg i København, hvor en far til en seks-årig pige er blevet nægtet adgang til sin datters svømmeundervisning, fordi der skal tages hensyn til »familierne i Tingbjerg«! Det er så udansk som noget overhovedet kan være! Lad mig gøre én ting klart!

I Danmark skal vi ikke adskille kønnene pga. Religiøse særhensyn. I Danmark seksualiserer vi ikke små piger og gør det til et problem at deres fædre følger med i svømmeundervisningen!

Alternativets kulturborgmester, Franciska Rosenkilde, mener ikke at det er et problem, at nægte fædre adgang til svømmeundervisningen - og hun peger på at hun vægter mangfoldighed i beslutningen!

Må jeg være fri!

Det er typisk Alternativet, at man i mangfoldighedens navn undergraver danske værdier. Eksemplet fra Tingbjerg er endnu et knæfald for islam.

I Dansk Folkeparti kæmper vi indædt mod sager som denne. Nogle kalder det symbolpolitik. Vi kalder det nødvendig politik.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland