Gå til hovedindhold
Erhverv

Dantherm skifter direktør: Ny topchef allerede på plads

05-04-2018 KL. 08:02
Empty

Jakob Bonde Jessen er ny administrerende direktør hos Dantherm A/S, Marienlystvej i Skive. Han afløser Jesper Thorstensen, som ifølge koncerndirektør Torben Duer stopper som en konsekvens af organisationsændringer.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Dantherms administrerende direktør gennem en årrække, Jesper Thorstensen, stopper hos virksomheden på Marienlystvej i Skive.

Jesper Thorstensen ønsker ikke selv at kommentere ændringen i ansættelsen.

Han henviser til koncerndirektør Torben Duer, der over for Skive Folkeblad bekræfter, at en ny direktør er ansat, og siger:

- Vi har været gennem en kraftig ekspansion, og i den forbindelse har vi ændret organisationen. Og også ansat en ny direktør for Dantherm-virksomheden i Skive, og i den forbindelse fratræder Jesper Thorstensen. Det er sket pr. 1. april. Jesper vil overdrage de opgaver, der er, og så er vi fleksible med hensyn til, hvornår han stopper. Det er vigtigt, vi har en god overdragelse mellem de to. Det er svært at sætte tid på det.

Den nye administrerende direktør er Jakob Bonde Jessen, og han begyndte officielt i jobbet den 1. april.

Jakob Bonde Jessen er også begyndt som koncernproduktionsdirektør, eller som Torben Duer omtaler titlen Group COO (chief operating officer, red.) med ansvar for supply chain management (indkøb, red.) i Dantherm-Gruppen.

- Jesper Holm Thorstensen vil i den kommende tid overdrage til Jakob Bonde Jessen og afslutte sin ansættelse i Dantherm for at søge nye udfordringer uden for Dantherm Gruppen, oplyser Torben Duer.

Jakob Bonde Jessen er 43 år og er uddannet produktionsingeniør i København. Han har 15 års erfaring med produktion, supply chain og lean management fra lederstillinger i Superfos Packaging, Nilfisk-Advance og Tajco Group, senest som COO. Jakob Bonde Jessen har boet og arbejdet i Danmark, Kina, Ungarn og Slovakiet.

Dantherm-Gruppen beskæftiger cirka 600 medarbejdere i datterselskaber i Danmark, Norge, Sverige, England, Tyskland, Schweiz, Italien, Spanien, Polen, Rusland, Dubai og Kina, heraf 260 i Skive.

joan

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland