Gå til hovedindhold
Lokalt

Dårligt arbejdsmiljø koster lokal kirkegårds-leder jobbet

11-11-2019 KL. 11:48
Empty

Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive Kirkegårde skal have fundet en ny leder, godt og vel halvandet år efter den nu fratrådte leder Anders Christensen begyndte.

Anders Christensen ledelse gav problemer fra starten, og de eskalerede.

- Samarbejdsproblemerne blev ved med at være der, og de berørte en væsentlig del af Skive Kirkegårdes medarbejdere, oplyser Morten Østergaard, formand for bestyrelsen for Skive Kirkegårde.

Efter aftale med bestyrelsen for Skive Kirkegårde sagde Anders Christensen op den 1. november. Han fratrådte med det samme og får løn til og med februar næste år.

Mens Anders Christensen var leder af kirkegårdene på Samsø, gav Arbejdstilsynet et påbud om at få repareret arbejdsmiljøet på kirkegårdene. Her var der blandt medarbejdere stor utilfredshed med hans ledelse, og Anders Christensen måtte stoppe på Samsø.

Der var ikke problemer, da Anders Christensen var leder for kirkegården i Brabrand, fik Skive Folkeblad i januar i år oplyst af et medlem af Brabrand Menighedsråd, Dén oplevelse deler fagforeningen 3F ikke.

- Kirkegården i Brabrand gik fra at være en fin arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø til at være det modsatte, efter Anders Christensen blev ansat som leder, fortæller Thomas Møller, faglig sekretær hos 3F Aarhus Rymarken.

Skive Folkeblad har uden held forsøgt at komme i kontakt med Anders Christensen.

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland