Føtex-elev fra Skive er Danmarks dygtigste: - Magnus går altid den ekstra mil

18. juni 2021, 11.49

21-årige Magnus Herling har slået resten af sine kolleger i kampen om at komme helt i front.

Fredag formiddag blev han officielt kåret til Årets Elev 2021 hos landsdækkende føtex. En tradition supermarkedskæden dyrker for at hylde unge og dygtige talenter over hele landet.

Som elev i føtex skal man udvise engagement, ambitioner, drive, holdånd og godt humør. Fem kriterier, som Magnus Herling ifølge varehuschef Jesper Sort lever op til. Derfor kåres han i år som Årets Elev i føtex, og det er fuldt fortjent, påpeger Jesper Sort og siger:

- Magnus går altid den ekstra mil, uanset om det er for en kunde, en kollega eller i forsøget på at løse en udfordring, vi står over for sammen. Det taler også sit eget sprog, at mange af vores kunder altid spørger efter ham. Vi er enormt glade for at have Magnus med på holdet og stolte over, at en lokal dreng løber med æren som årets elev.

Læs også
Købmand får international hæder: Bedste butikschef uden for USA
+Abonnement

Foruden den store ære vinder Magnus Herling et rejsegavekort på 10.000 kroner og en pokal til varehuset.

Magnus Herling har været en del af holdet i føtex, siden han i marts 2016 blev ansat som ungarbejder og siden som elev, hvor han har leveret stærke resultater, fortæller Jesper Sort. Også på skolebænken har Magnus Herling taget sine opgaver seriøst og har leveret flotte resultater, der blevet kvitteret for med flotte karakterer, fortæller varehuschefen.

- Magnus stræber altid efter at gøre sit bedste og udviser et enormt gå-på-mod og engagement i opgaver på tværs af hele huset, tilføjer Jesper Sort.

Foto: Steen Don

Hvert år ansætter føtex cirka 250 nye elever. Ifølge intern statistik har hver anden varehuschef i føtex været elev inden for kæden.

- Elevuddannelserne er en del af føtex’ DNA og et vigtigt springbræt for unge, der drømmer om at gøre karriere inden for dansk detailhandel. I føtex har vi størrelsen til at drive hver enkelt elev rigtig langt og rammerne til, at de kan udvikle sig både personligt og fagligt. De prøver kræfter med hele paletten, og det giver os, vil jeg mene, de dygtigste elever i branchen, og de er godt rustet til en succesfuld karriere i detailhandlen, mener regionschef Henrik Nissen.

Læs også
Aftale med samarbejdspartner glippede: Nu sælger Jørgen og co. selv unikke tasker til fordel for børnecancerfonden
+Abonnement

Han tilføjer, at ud af de seks nominerede til årets elevpris er tre allerede tilbudt en lederstilling efter elevtiden og siger desuden:

- Vi stod med hele fire utroligt stærke kandidater, da vi skulle nominere regionens bud på Årets Elev. Jeg valgte at indstille Magnus, fordi hans personlighed og resultater fra sin tid som elev sparkede benene fuldstændigt væk under mig. Jeg var sikker på, at han kunne gå hele vejen, og det har han nu gjort. Jeg er virkelig stolt på Magnus’ vegne.

Årets Elev i føtex udvælges af en komité bestående af repræsentanter fra ledelsen og regionscheferne.

joan

Indlæser debat...