Pukki frarøver Newcastle sæsonens første sejr

Teemu Pukki udlignede for Norwich, da klubben spillede 1-1 med Newcastle i et bundbrag i Premier League.

30. november 2021, 23.36

Teemu Pukki scorede til 1-1 mod Newcastle.

NEWCASTLE Heller ikke 14. gang var lykkens gang for Newcastle i Premier League i denne sæson.

Tirsdag spillede bundproppen i den bedste engelske fodboldrække 1-1 med Norwich, der inden kampen lå på næstsidstepladsen.

Dermed er Newcastle fortsat uden sejre.

Den første af slagsen på denne side af sommerpausen så ellers endelig ud til at komme. På trods af at have været i undertal siden niende minut fik Callum Wilson på et straffespark sendt Newcastle i front efter en times spil.

Men små 20 minutter senere smed Teemu Pukki en spand koldt vand i ansigtet på spillerne fra Newcastle, da han udlignede til slutresultatet.

Resultatet efterlader Newcastle med syv point for 14 kampe. Norwich har tre point mere, nu placeret på 18.-pladsen.

Dermed er der stadig ikke sket så meget med resultaterne på banen for Newcastle, siden de store ændringer uden for kridtstregerne for nylig.

I oktober blev klubben overtaget af et stenrigt saudiarabisk anført konsortium, og kort efter blev manager Steve Bruce fyret og erstattet med Eddie Howe.

Men den nye træner har ikke rigtigt fået vendt skuden. Siden Howes ansættelse er det blevet til nu to uafgjorte og et enkelt nederlag.

Tirsdag aften tog Leeds en sejr, da det mod Crystal Palace endte 1-0. Vindermålet blev sat ind på straffespark af brasilianske Raphinha i kampens tillægstid. Joachim Andersen er skadet og var ikke med for Crystal Palace.

De tre point sender Leeds fra 17.- og op på 15.-pladsen med 15 point i alt på kontoen. Crystal Palace har ét mere på 12.-pladsen.

/ritzau/