Gå til hovedindhold
Debat

De Radikale og muslimerne

18-06-2019 KL. 11:45
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive Folkeblad 14. juni 2019 - forsiden og side 5.

Til det har jeg følgende kommentarer:

Folketingsvalget 2019 er nu overstået. De fædrelandsfjendtlige partier, som De Radikale, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, hvor Morten Østergaard og Pernille Skipper optræder som »nyttige idioter« for islamister, disse partier formåede ikke nogen fremgang i forhold til valget i 2011, til trods for alle de muslimer, der er kommet til landet siden den tid.

Kun efter opfordringer fra imamer over hele landet til at stemme på disse partier holdt de lige skansen. Etnisk danskere søger væk fra disse partier. Kun, fordi der desværre bliver flere muslimer i Danmark, kan disse partier overleve. Demokratiets spilleregler, som det er nu, kan på langt sigt blive enden på det Danmark, vi kendte.

Når Skive-imamen Mohamad Jammal (imamen, der er dømt for at forhåne og nedværdigere homoseksuelle) udtaler til avisen, »hvor var politikerne henne i valgkampen«, spørger han. Kun den radikale Andreas Steenberg kom til moskéen på H. C. Ørsteds Vej, alle andre blev væk, forklarer imamen. Så vidt jeg husker, ville politikeren Rasmus Paludan besøge H.C. Ørsteds Vej den 12. april. Dette blev nægtet, med hjælp fra det danske politi. Så er det ikke nemt at føre valgkamp i Danmark, når muslimerne bestemmer over bestemte områder, og ikke vil tillade kandidater der bl.a. ønsker muslimerne hjem, når der er fred i deres hjemlande. Så imamens forklaring om, at alle er velkommen, er Taqija (oversat til dansk »Den lovlige løgn«) overfor de vantro.

En anden oplysning, der virkelig kan undre mig: Der bliver refereret fra muslimen, den konservative politiker Naser Khader, han siger: »Det er demokratisk og godt, at flere og flere stemmer, men der er også en bagside. Man skal dele sig efter politisk overbevisning og ikke efter religion, og derfor er det mærkeligt, at moskéer og trossamfund anbefaler folk at stemme på et bestemt parti«. Hvad mærkeligt er der i det, Naser Khader, når vi her har med muslimerne at gøre? Alle burde vide, at muslimernes ondskabsfulde religion også er deres politik og måden, vi skal tvinges til at leve efter.

Udviklingen fortsætter i Europa: »Rekord mange eksplosioner i Sverige«, »Utrygheden er steget på indre Nørrebro og Vesterbro«, »Far må ikke se datter svømme - Islams krav om kønsadskillelse breder sig i Danmark«.

Erik Mortensen,

Kybehuse 153,

Vile,

7870 Roslev

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Lokalt

Besparelser drøftet: Sengepladser på sygehuset i Skive lever endnu Besparelser drøftet: Sengepladser på sygehuset i Skive lever endnu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland