Gå til hovedindhold
Sport

Denius mødte sin tidligere klub: »Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke var specielt«

16-08-2019 KL. 22:01
Empty

Sebastian Denius og Skive tabte i en flot kulisse på Hancock Arena. Foto: Brian Laursen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Når Skive IK og Viborg FF mødes vil der nærmest med garanti være spillere, der har en fortid i modstanderklubben.

I den henseende var fredagens opgør bestemt ikke en undtagelse.

For Skive IK var en af de aktører Sebastian Denius, og han lagde ikke skjul på, at det var noget særligt at stå over for Viborg FF i 0-2-nederlaget.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke var specielt. Det er en klub, hvor jeg både har haft gode og dårlige minder. Jeg har været der i 9-10 år fra U13 og indtil jeg kom op på seniorholdet, hvor jeg ikke rigtig slog igennem, siger Sebastian Denius, som siden tog skridtet ned til Kjellerup.

Nu er han begyndt opstigningen i divisionerne igen, og ambitionerne fejler ikke noget.

- Jeg stiller mig ikke tilfreds, for jeg er så dejligt urealistisk med mine egne håb og drømme. Jeg prøver at kigge opad. Det skal ikke tages som om, at jeg vil opad nu, men man vil altid gerne bygge på dag for dag, lyder det fra offensivspilleren.

Kigger man opad, får man også øje på større fodboldkulisser, og den duft have braget på Hancock Arena i den grad. Godt 2300 tilskuere var på plads, og det bed Denius også mærke i.

- Det var virkelig en fed kulisse, som både Skive og Viborg fik stillet op i dag. Man kunne mærke trykket hele vejen rundt, og det var bare pissefedt at spille i. Det er sådan noget, der gør, at det er så fedt at spille fodbold, siger han.

Så man bort fra kulissen og gensynet med Viborg FF, var der naturligvis også skuffelse at spore hos SIK-spilleren i nederlagets stund.

- Jeg synes ikke, Viborg decideret er bedre end os, men de var skarpere end os i felterne. Det er nogle af de ting, vi skal kigge på fremadrettet, for på det her niveau bliver man bare straffet lidt mere i felterne, lyder det fra Denius.

Han frygter dog ikke, at holdet med tre kampe i træk uden sejr er på vej ind i en negativ spiral.

- Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi går ud og tager tre streger på onsdag (mod Vendsyssel, red.), og så er den negative spiral hvert fald væk, siger han med et smil.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland