Gå til hovedindhold
112

- Det er tragisk, at hestene har ligget og lidt

12-01-2020 KL. 13:02
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det var en tydelig berørt hesteopdrætter Jeanette Laursen fra Kvols mellem Skive og Viborg, der søndag morgen fik beskeden om, at tre af hendes heste var blevet påkørt på Skivevej.

- Jeg er chokeret, og det er tragisk, at hestene har ligget og lidt og nu er slået ned. Men jeg trøster mig med, at der trods alt ikke er sket nogen personskade, siger Jeanette Laursen.

Jeanette Laursen havde på fornemmelsen, at det kunne være hendes heste, der var blevet påkørt, da hun blev ringet op ved fem-tiden søndag morgen.

- Da jeg hørte, det var Palomino-heste, vidste jeg godt, at de var mine, og jeg frygtede, at hele flokken på 10 heste var løbet ud. Det var de også, og da jeg kom ned til Skivevej, der ligger et par kilometer væk fra folden, kunne jeg kalde syv af hestene til mig, mens to lå lemlæstet på vejen. Den sidste hest kunne jeg ikke finde, men da det blev lyst, kunne vi se den død ude på marken, fortæller Jeanette Laursen.

Bange for noget

Jeanette Laursen opdrætter heste, og hun fortæller, at hun gør meget ud af, at forholdene for hestene er i orden.

Derfor kommer det også som et chok for hende, at hele flokken brød ud af folden.

- Der er et højt hegn, og der er strøm i, og det hele er fuldt forsvarligt. Jeg har aldrig før prøvet, at de er løbet ud, og jeg er sikker på, at hestene er blevet bange for noget, for det ene af tre store vandkar er fuldstændig smadret. Det har de trådt i stykker, siger Jeanette Laursen.

På ulykkesstedet kort inden middag var også den kvinde, der kørte personbilen.

Hun var stadig så rystet, at hun ikke havde lyst til at sige noget.

Det er endnu uvist, hvor kvinden kommer fra.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland