Gå til hovedindhold
Debat

Det er utroligt, hvad man kan læse i avisen og se på tv ...

04-07-2020 KL. 08:05
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Som pårørende til en beboer på Rønbjerg Ældrecenter, giver det voldsom stor frustration, når man fra Skive kommunes side går til medierne, før de beboere der bliver berørt af den manglende brandsikkerhed på deres bopæl, er orienterede om hvad der er i vente.

Det er da helt urimeligt, at det er Skive Folkeblad der i først omgang skal overbringe nyheden, om at de ældre ikke kan blive boende, og siden opfølgning på TV Midt Vest.

Husk, at det er sårbare ældre med specielle behov, der ikke alle kan rumme usikkerhed og ændringer i deres dagligdag, der lige pludselig får en rystende nyhed overleveret gennem medierne.

I min verden er det dybt kritisabelt, at der ikke bliver sørget for, at de ældre blive informeret om så drastiske ændringer i deres liv, på en så skånsom og rettidig måde som muligt.

Det skal da være muligt at planlægge en sådan udmelding, så også det ansatte plejepersonale er velinformerede om fremtiden. De skal være klædt på til, at støtte og trøste de ældre på den bedst mulige måde i en svær situation.

Jeg forventer, at det er det enkelte levende mennesker der i først omgang tæller, og ikke døde bygninger! Der bør strammes kraftigt op på kommunikationsvejene i Skive Kommune.

Med venlig hilsen

Lis Goul,

Peder Hjorts Vej 27, 4 tv,

2500 Valby

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland