Gå til hovedindhold
Debat

Det sidste mellemværende

12-10-2018 KL. 06:41
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Tak Knud Bjerre - så kan vi endelig kigge hinanden i øjnene igen. Tak for din undskyldning i byrådssalen den 9. oktober.

Omkring de udtalelser du kom med om, at jeg skulle have været involveret i politianmeldelsen på dig omkring håndtering af ansøgningen til eventteltet. En anmeldelse jeg ikke har del i.

Jeg er utroligt glad for, at vi begge to nu kan se fremad, så vi som et samlet byråd nu kan lave god politik til gavn for Skive Kommune, og jeg også glad på dine vegne, at politiet har droppet anmeldelsen og ikke har fundet belæg for at gå videre med sagen, da de har vurderet, at der ikke er begået noget strafbart.

Uanset hvad er det aldrig rart at have en anklage rettet mod sig.

For min egen del af sagen vil jeg også beklage, at jeg blev revet med i den debat, der foregik på de sociale medier og den trælse retorik inde på Facebook - og den kommentar jeg skrev »At du ikke er værdig til at sidde i Skive Byråd«. Den vil jeg beklage og undskylde over for dig.

Så håber jeg, vi begge to nu i den resterende del af byrådsperioden nu sammen kan lave gode løsninger for Skive Kommune.

Min opfordring til alle her i Skive Kommune er - uanset om man er til blå-rød-grøn hold eller noget helt andet - fremadrettet for ikke mindst vores kommunes skyld, at man anvender et passende sprogbrug på de sociale medier.

Min oplevelse især omkring eventteltet var, at retorikken var rigtig ubehagelig og rigtig grov til tider.

Det er der ingen, der har glæde af.

Det er fint, vi har forskellige holdninger til tingene, men min opfattelse er, at alle 27 medlemmer af det nuværende byråd faktisk alle vil det bedste for vores kommune, og det viser budgettet for 2019 jo også, da det jo endte med, at det var et samlet byråd, der stod bag.

Med venlig hilsen

Peter Mousten Vestergård,

byrådsmedlem (DF),

Lybyvej 1,

Jebjerg,

7870 Roslev

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland