Gå til hovedindhold
Lokalt

DF afviser at stå bag anmeldelse: »Det lader til, at Knud Bjerre er desperat«

25-06-2018 KL. 12:00
Empty

Knud Bjerre og Peter Mousten er ikke enige i om Mousten og Rikke Henriksen kender hinanden. Arkivfotos

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Medlem af Skive Byråd Peter Mousten Vestergaard (DF) skal have overtalt Rikke Henriksen, tidligere for mand for Kulturelt Samråd, til at anmelde Knud Bjerre til politiet for dokumentfalsk.

Knud Bjerre oplyser det i et opslag på Facebook og i et læserbrev med samme ordlyd i dagens udgave af Skive Folkeblad. I indlægget står også, at Rikke Henriksen er medlem af Dansk Folkeparti og ad den kanal er blevet presset til at anmelde Knud Bjerre. Det skal et medlem af Dansk Folkepartis lokale bestyrelse have oplyst Knud Bjerre.

- Jeg kender ikke Rikke Henriksen. Jeg ved ikke, hvordan hun ser ud. Det lader til, Knud Bjerre er desperat, siden han bruger så beskidte kneb, siger Peter Mousten Vestergaard.

Preben Andersen, Dansk Folkepartis gruppeformand i Skive Byråd, vurderer, at Knud Bjerre må være blevet ramt af en svær influenza, når han kan ytre sig, som han gør om Dansk Folkepartis rolle i en politianmeldelse af Rikke Henriksen.

- Han må føle sig presset, siden han kommer med en opdigtet historie om Dansk Folkepartis rolle i den politianmeldelse, mener Preben Andersen.

Tom Bøgholm Pedersen, formand for Dansk Folkeparti i Skive Kommune, afviser, at bestyrelsen for Dansk Folkeparti har bedt Rikke Henriksen om at anmelde Knud Bjerre til politiet for dokumentfalsk.

- Det er taget ud af den blå luft. Det ville være rart, at Knud Bjerre dokumenterede sådan en påstand om, hvad vi laver i Dansk Folkepartis bestyrelse, siger Tom Bøgholm Pedersen.

Rikke Henriksen oplyser, at hun ikke er medlem af Dansk Folkeparti.

- Jeg har svært ved at tro, at Rikke Henriksen og Peter Mousten Vestergaard ikke kender hinanden. Jeg så, at Rikke Henriksen likede et oplag fra Peter Mousten Vestergaard på Skive Folkeblads side på Facebook, hvor han nævnte, at jeg havde lavet dokumentfalsk ved at have Kulturelt Samråd med i den ansøgning, siger Knud Bjerre.

Knud Bjerre oplyser, at et fremtrædende medlem af Dansk Folkeparti i Skive Kommune har oplyst ham om, at politianmeldelsen af ham har været drøftet i bestyrelsen. Han har et vidne, der kan bekræfte det, siger han.

Han betegner Dansk Folkepartis involvering i sagen som ren politisk chikane.

- Det er dejligt, at Rikke Henriksen har anmeldt mig til politiet, så vi kan få afdækket, hvordan forløbet var. Jeg står ved, at Rikke Henriksen vidste alt om, hvad der foregik i forbindelse med anskaffelsen af eventteltet, siger Knud Bjerre.

På den anden side oplyser Rikke Henriksen, at hun flere gange efter et møde med Knud Bjerre først på året, bad Knud Bjerre om yderligere information, som hun ikke modtog.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland