Gå til hovedindhold
Lokalt

Diesel på kørebanen skaber trafikkaos

18-10-2018 KL. 17:52
Empty

Krydset Søndre Boulevard og Egerisvej er fortsat patruljeret, efter 150 liter diesel løb ud på kørebanen. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Politiet blev alarmeret torsdag eftermiddag klokken 15.25, og der arbejdes fortsat på at rydde op efter et specielt uheld på kørebanen.

Ifølge vagthavende hos Midt- og Vestjyllands Politi var det en bus, som pludselig tabte sin brændstoftank, der skabte balladen.

Tanken faldt simpelthen af køretøjet og blev slæbt hen ad vejen. I forbindelse med uheldet løb 150 liter diesel ud på kørebanen.

Fordi uheldet skete lige i myldretiden, opstod der omgående trafikale udfordringer. Lange køer blev dannet, og politi og redningsmandskab fik hurtigt travlt med dels at omdirigere trafikken og dels at få ryddet op på kørebanen.

150 liter diesel fylder rimeligt meget, når de får lov at brede sig på en kørebane, og sent torsdag eftermiddag arbejder politiet stadig med dirigering af trafikken i området, konstaterer vagthavende.

- Der var masser af trafik på Ringvejen og på Søndre Boulevard, da det skete, så det har givet trafikale udfordringer, bemærker vagthavende.

Umiddelbart er der ingen officiel forklaring på, hvordan det kunne ske, at brændstoftanken kunne falde af køretøjet. Men vagthavende konstaterer, at det er, hvad der er sket:

- Bussen taber brændstoftanken, som så bliver slæbt hen ad vejen og lækker de 150 liter diesel.

Vagthavende tilføjer, at det er brandinspektøren, som lokalt styrer oprydningen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland