Gå til hovedindhold
Sport

Ditlev Rossing er klar til sin niende prof-kamp: Fem omgange bør være nok

13-09-2018 KL. 09:32
Empty

Viktor Polyakov kommer til at smage kanvassen senest i femte omgang. Det tipper Ditlev Rossing, inden han lørdag går i ringen til sin niende kamp som professionel.
Arkivfoto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

En tætbygget ukrainsk kampvogn står lørdag aften i vejen for Ditlev Rossing.

Viktor Polyakov er niende modstander i Rossings professionelle karriere - rekordlisten tæller indtil videre kun sejre, og det bliver den ved med, forsikrer den tidligere BK LImfjord-fighter før kampen i Frederiksberghallerne i København.

- Det bliver en krig fra start, og mit mål er at stoppe ham indenfor fem omgange. Jeg kan ikke se, hvordan han skal kunne tåle min power, siger Ditlev Rossing, som har taktikken klar mod kampvognen.

- Vi har set en del video på ham, og han kan ikke finde ud af at bokse baglæns. Så jeg skal ind og tage midten af ringen og presse ham tilbage.

Polyakov har mødt kapable folk i sin karriere. Han har vundet 14 af 18 kampe og har tabt et par af sine kampe på kontroversielle pointafgørelser. Som amatør var han med ved OL i 2004 og tabte i kvartfinalen til den senere guldvinder. Så evnerne er der.

Omvendt er han lavere end Ditlev Rossing. Han har heller ikke samme rækkevidde.

Og med sine 36 år er han i sin karrieres sensommer, mens blomsterne først er begyndt at springe ud i Ditlev Rossings. Han er bare 23.

Ditlev Rossing har haft masser af god sparring op til kampen. Svenske Sven Fornling er der bokset masser af omgange imod, det samme med træner Sherman Williams og andre. Så indtil lørdag er opgaven at komme helt på plads vægtmæssigt.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland