Gå til hovedindhold
Sport

Ditlev Rossing gjorde kort proces mod tam ukrainer

01-02-2020 KL. 21:41
Empty

Ditlev Rossing var kun 98 sekunder om at få sin 14. sejr som professionel lørdag aften. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

BK Limfjord kan fortsat prale af at have forstret en ubesejret prof-bokser.

Ditlev Rossing vandt lørdag aften på teknisk knockout efter bare 98 sekunder, da han i sin 14. kamp var sin ukrainske modstander Sviatoslav Svyryd brutalt overlegen.

De to boksere så hinanden an i 45 sekunder. Derfra sendte Rossing en byge af tunge slag mod sin forsvarsløse modstander, højt og dybt, så der måtte tælles. Og da det gentog sig kort efter, valgte kamplederen klogt at skåne Svyryd for yderligere klø.

Ukraineren kom til Danmark med en rekordliste på fem sejre og to nederlag. Samt en mærkelig No Contest mod en tysker. Ham slog han egentlig ud, men efter opgøret blev begge taget for at have brugt »ulovlige substanser«, som det hed i afgørelsen.

Svyryd var hentet i klassisk Mogens Palle-stil. Den rutinerede promotor er kendt for at bygge sine boksere godt op og sikre dem titelkampe, uden de risikerer at løbe ind i nederlag. Ditlev Rossing var dog denne gang så langt foran på alle parametre, at de næsten virkede som spild af tid.

Større opgaver venter.

Stærkere modstandere venter.

Men Rossing virker som en mand, der er opflasket på ren selvtillid, og det bringer de fleste langt.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland