Gå til hovedindhold
Sport

Ditlev Rossing udbygger sejrsstimen

12-10-2019 KL. 21:38
Empty

Ditlev Rossing er fortsat ubesejret som professionel. ArkivFoto: THOMAS SJØRUP/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Franske David Radeff blev heller ikke manden, der skulle bryde Ditlev Rossings ubesejrede stime som professionel.

13 sejre lang er listen efter aftenens opgør i FrederiksborgCentret i Hillerød, hvor skibonitten dog kunne se sin modstander gå kampens otte runder ud i Cruiservægt-dysten.

Rossing gik ellers ind til kampen med fire knockout-sejre i træk, men denne gang blev afgørelsen altså lagt i hænderne på dommerne, der alle tre pegede på den tidligere BK Limfjord-bokser som vinder af samtlige omgange og dermed scoren 80-72, 80-72 og 80-72.

Ditlev Rossing var dog frustreret over, at han ikke fik stoppet sin modstander før tid.

- Jeg kom for at stoppe ham - ikke for at gå tiden ud. Så jeg er skuffet over at gå tiden ud mod ham. Jeg har ikke fået kvalificeret sparring op til. Jeg har kun sparret 14 omgange i alt mod en, der er 206 centimeter høj og mod en højrefodsbokser. Jeg har ikke fået en eneste ordentlig omgang op til, så min timing - ikke for at komme med nogen undskyldning - var der bare ikke. Jeg er i kanon form og har udviklet mig rigtig meget siden min seneste kamp, men når timingen ikke er der, så bliver det bare noget rod, desværre, lød det fra Rossing til Ekstra Bladet TV i minutterne efter kampen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland