Gå til hovedindhold
Sport

Ditlev tog VM-titlen

05-01-2018 KL. 23:50
Empty

Ditlev Rossing med guldhandskerne slog sig fredag til en sikker VM-titel for boksere under 24 år. Foto: Thomas SJørup/Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

For første gang nogensinde har en skibonit sikret sig en international titel i professionel boksning. Efter 10 omgange i Frederiksberg Hallerne i København fredag aften havde Ditlev Rossing nemlig slået sig til en tårnhøj pointsejr over georgieren Sosu Abuladze og dermed vundet junior-VM-bæltet i cruiservægt i det anerkendte forbund WBC.

Ditlev Rossing vandt med 99-91, 98-92 og 100-90.

Kampen var ualmindelig ensidig, hele tiden med Ditlev Rossing i boksemæssig kontrol. Stille og roligt gik han rundt, afprøvede nye teknikker og fik slået så tilpas mange slag til Abuladzes krop, at overlegenheden var umulig at overse.

Men noget brag blev det aldrig ved promotor Mogens Palles 60 års jubilæumsstævne. Abuladze var 10 centimeter lavere end Ditlev Rossing og en kompakt type, som det var vanskeligt at åbne. Så meget af tiden gik for Rossing med at holde georgieren på behagelig afstand og undgå de infights, hvor Abuladze måske kunne komme tæt nok på til at gøre skade.

Det kom han aldrig. Rossing var aldrig truffet i nævneværdig grad og havde overskud til at vende sig udad i live-interviewet efter kampe.

- Det er fantastisk. Jeg er velsignet. Jeg er så taknemmelig for alle de fantastiske mennesker, jeg har mødt, og som har hjulpet mig, sagde han.

Og målet for fremtiden er klart:

- Flere kampe. Flere sejre. Flere bælter.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland