Gå til hovedindhold
Sport

Dobbelt Skive-triumf: Fjerde DM for travtrænere til Bent Svendsen

22-04-2019 KL. 09:07
Empty

Bent Svendsen er altid god til at sælge sporten til publikum. I påsken sejrede han for fjerde gang i DM for travtrænere. Arkivfoto: Lindy Jørgensen.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Anden og sidste afdeling af årets DM for travtrænere var påskens store travbegivenhed. Efter fem løb i fredags på Charlottenlund Travbane blev de sidste syv afdelinger afviklet påskedag i Aalborg.

Det blev til stor succes for Bent Svendsen, der fra baghjul sejrede foran Knud Mønster, mens Skive-banens sidste repræsentant, Morten Friis, måtte »nøjes« med en fjerdeplads.

Der var ikke meget der tyede på at Bent Svendsen skulle løbe med titlen. Efter ni afdelinger var han en af de sidste, men de sidste tre afdelinger gav to sejre og en andenplads, og det var nok til titlen.

Først sejrede Svendsen med 28-oddseren Thunder Bell, siden med storfavoritten Walkman June, og det betød at han inden sidste afdeling var delt anden til Jeppe Juel.

I sidste afdeling sejrede Knud Mønster med John Friis-trænede Bella Højgård, og her kunne Bent Svendsen blive anden med Vivaldi, og da førende Jeppe Juel kørte uplaceret, var titlen hjemme.

Foruden hæderen var der et kontant beløb på 50.000 kroner, og det var fjerde gang titlen gik til træneren, der tidligere havde vundet i 2004, 2007 og 2013. Med fire titler er det kun Birger Jørgensen, der har gjort det bedre. Han har vundet fem gange.

Foruden sejren med Bella Højgård sejrede Knud Mønster også med Double Up, og han blev matchens oftest sejrende kusk med tre sejre, skarpt forfulgt af Bent Svendsen og Morten Friis, der begge sejrede to gange. Så syv af de tolv afdelinger gik til Skive-kuske.

Eftermiddagen bød også på et 4-Års Hoppeløb, og her var Bent Svendsen også på pletten, da han sejrede med egentrænede Duka Moseby, der tjente 20.000 kroner.

Læs mere i Skive Folkeblad tirsdag.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland