Gå til hovedindhold
Kultur

Dodo kan stadig

25-10-2020 KL. 11:29
Empty

Dodo & The Dodos på Skive Theater. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

- I aften er det kun mig, der må synge. Fordi det siger Mette! I må synge med i hjertet. Det er sådan lidt en sidde-sjov koncert, siger Dodo.

Flertallet er tæt på at bestå, mens en gruppe yngre kvinder dumper ad flere omgange, da de hverken formår at holde ballerne på balkon-stolen eller ligesom synge indad.

Det er forståeligt, for det er en svær disciplin, mens Dodo & The Dodos hælder hit efter hit ud over scenekanten: Penge, Lev Livet Nu, Pigen med Det Røde Hår.

Ben, fødder og hoveder bevæger sig i takt til musikken, og vi sukker efter et dansegulv.

Koncerten krydres af en trommesolo, der gør sit yderste for at teste det akustiske udstyr. Og en kvindelig guitarist, som næppe var født, da bandet så dagens lys.

Undervejs i koncerten hylder bandet sit afdøde medlem, musiker og sangskriver Steen Christiansen, og med armene løftet opad siger Dodo:

- Jeg er sikker på, at Steen lytter med deroppe fra, sagde Dodo.

Senere bringer hun en indirekte hilsen til to af nutidens mest omtalte, mandlige - tidligere - toppolitikere, og det sker som introduktion til sangen om Bambi på glatis. For tænk, hvis der kom en mand - han kunne for eksempel hedder Morten. Eller hvis Dodo i et kopirum møder en Frank, der står bøjet ned med rumpen lige i vejret og har rigtig meget svært ved at få armene så langt ned, at de kan nå papiret på gulvet.

Da glemmer vi, at det er lige så meget no-go at grine med, som det er at synge med. For mens jeg mest husker firsernes Dodo som en misundelsesværdig sød-smuk sanger, så er der både skruet op for kant og humor, da hun er aftenens VIP på teatret.

Læs hele anmeldelsen i Skive Folkeblad mandag

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland