Gå til hovedindhold
Ritzau Kriminalitet

Dommer fængsler mand for dødsvold mod sin hustru

13-11-2018 KL. 16:05
Selv om en mand har været efterlyst med navn og foto besluttede en dommer ved Retten i Roskilde tirsdag, at han skal beskyttes af et navneforbud. Han er sigtet for vold med døden til følge mod sin hustru og blev varetægtsfængslet til 6. december. (Arkivfoto).
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

En mand er i et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde tirsdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet til 6. december, sigtet for vold med døden til følge mod sin hustru.

Selv om manden i sidste uge blev efterlyst med navn og foto, besluttede dommeren, at han skal være beskyttet af et navneforbud.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 2. oktober blev kvinden bragt til sygehuset med omfattende skader efter vold. Samme dag afgik hun ved døden.

Lige siden den dag har politiet ledt efter kvindens mand. I forsøget på at få fat i ham har politiet også løbende haft kontakt med hans advokat.

I sidste uge mistede politiet tålmodigheden og besluttede at udsende en offentlig efterlysning med foto af manden.

Få dage efter har han overgivet sig. Mandag eftermiddag mødte han op hos politiet i selskab med sin advokat, og derefter blev han anholdt, oplyste Midt- og Vestsjællands Politi tirsdag morgen.

En obduktion af kvinden har vist, at hun må have været udsat for vold gennem flere år, har politikommissær Kim Løvkvist tidligere oplyst.

Det har ikke været muligt at få oplyst, hvordan manden stiller sig til sigtelsen, eller om han har kæret fængslingen til Østre Landsret.

/ritzau/

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste

Forsiden lige nu

112

Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland