Lokalt

Dropper Midt- og Vestjylland: Jens Rohde på vej til opstilling i København

Jens Rohde er på vej til at droppe opstillingen som folketingskandidat i Midt-og Vestjylland. Til gengæld satser han nu på at blive opstillet som folketingskandidat på Frederiksberg.

Jens Rohde blev tidligere i år opstillet som kandidat for Viborg-kredsen og Holstebro-kredsen, men nu har han ifølge formanden for de radikale på Frederiksberg, Anne Eskildsen, sagt ja til at blive opstillet i hovedstadsområdet.

- Han er jo en kapacitet for partiet og for hovedstaden, så vi håber meget, at han bliver indstillet, siger hun til jp.dk

Ved at skifte til hovedstadsområdet undgår Jens Rohde en kamp med folketingsmedlem Andreas Steenberg, der er opstillet i Skive-kredsen og Herning-kredsen og valgt i Vestjyllands Storkreds. Der var ikke udsigt til to radikale mandater i det midt-vestjyske.

I hovedstadsområdet skal Jens Rohde blandt andet kæmpe om det nuværende radikale mandat med folketingsmedlem Ida Auken. - Vi håber, at de begge kommer ind, siger formanden for Radikale Venstre på Frederiksberg, Anne Eskildsen.

Arkivfoto: Ritzau Scanpix